Snapchat , günümüzde milyonlarca kullanıcıya sahip olan bu uygulama her geçen gün kendini yenileyerek kullanıcılarını şaşırtmakta son olarak Spectacles adını verdiği 10 saniyelik kısa videolar çekebilen Snapchat Kameralı Güneş Gözlüğü ile karşımızda şimdiden tanıtımı ile birlikte çok dikkat çekmeye başlayan bu ürün yakın zamanda sektörde tüm iplari eline alacak gibi.


Ürün lansmanı ile birlikte şirket ünvan değişikliliğinede giderek adını Snap Inc. olarak belirledi

Spectacles Güneş Gözlüğü tanıtımında verilen bilgiye göre ürün 3. çeyrekte ilk olarak Amerika'da tüketici ile buluşacak. Ülkemizde ise şuan için satış fiyatı belirlenmemiş durumda. Snapchat Kameralı Güneş Gözlüğü 115 derecelik lenslere sahip bu da şu anlama geliyor insan gözünün bakış açısına en yakın lensler kullanılmış durumda. Model 10 saniyelik video kayıt etme özelliğine sahip ve aynı zamanda tüm işlevleri sadece bir tek tuşla yapabiliyor.


Snapchat Kameralı Spectacles Güneş Gözlükleri ekartman olarak tek boy olarak üretilecek renk olarak ise Siyah, Kırmızı ve Okyanus Mavisi seçenekleri olacak.







Gözlüğün şarj edilmesi ise son derece kolay tek yapmanız gereken kutunun içerisine bırakmak. Gözlüğün

kullanımıda çok basit olarak tasarlanmış Sağ veya Sol üstteki butona bastığınız anda kayıt başlıyor ve 10 saniye sonra otomatik olarak duruyor ve sonrasında kayıt İOS cihazınıza Snapchat uygulamasına direk yollanacak eğer android uygulama lı bir cihaz kullanıyorsanız yada çözünürlülüğüm çok daha yüksek olsun derseniz WİFİ ile görüntüyü aktarabileceksiniz.




Bizde heyecanla ürünün çıkışını ve ülkemize girişini bekliyoruz ürün hakkında yeni bilgiler ulaştıkcada sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.